Flash News

POLITIKOFF

Horoscope signs that go more with each other

Horoscope signs that go more with each other

Have you ever wondered if the romance between you and your partner is written in stars? If you believe in horoscope signs, then you should absolutely find out which are the signs that go most with each other for choosing the perfect partner. Sun signs that are in direct conflict with each other in the zodiac are referred to as polarity, which means they could not be more different - and this is where the potential for long-term, dynamic compatibility lies. If 'opposites are drawn', here is how immersion in this cliché reveals a host of astrological truths that we can all use as tools to promote and strengthen any relationship.

Aries - Libra

As in a battle, sparks fly when the fiery Aries and the air sign of Libra are tied together. If these two are willing to appreciate and learn from their differences, they will create an unstoppable fire. Each sign has a planet, whose energy influences its behavior, and with the independent Mars responding to Aries and Venus harmoniously guiding Libra, this combination will give each other the balance to achieve an autonomy and a connection. that every relationship should have. Libra can help Aries become more attentive and engaged in the community, while Aries will often have to remember his love for Libra.

Taurus - Scorpio

An earth sign ruled by Venus, Taurus is attracted by tangible beauty, while Scorpio, a water sign guided by Pluto, desires intensity and explores what lies beneath the surface. The contrast here is exactly what makes this duo a special couple. Scorpio is committed to the reality of pain and pleasure and is a faithful companion to help Taurus withstand all the storms of life just like rainbows. In contrast, Taurus' sticky joie de vivre (joy of living) helps Scorpio get out of the water and realize how beautiful it is to sink your toes in the sand once in a while. Together, this duo cultivates a solid foundation that can withstand anything.

Gemini - Sagittarius

Binjakët (shenjë ajri) dhe Shigjetari (shenjë zjarri) janë dy shenja që kanë të gjithë përbërësit për një marrëdhënie plot fishekzjarrë dhe hulumtime emocionale. Ajo që me të vërtetë i bën këto shenja të përputhshme është, për ironi të fatit, nevoja e tyre e ndërsjellë për kufij të shëndetshëm. Binjakët drejtohen nga Mërkuri, i cili është planeti jo vetëm i komunikimit por edhe i evolucionit të brendshëm. Ata gjithmonë rindërtojnë dhe eksplorojnë personazhe të rinj dhe u duhet hapësirë për të marrë frymë për të zbuluar vetveten. Ndërkohë, Shigjetari aventurier i drejtuar nga Jupiteri i hedh sytë përtej dhe kërkon liri për të eksploruar, për të qenë kureshtar dhe për të patur gjithmonë një këndvështrim ku vizioni i tij të jetë vazhdimisht në zgjerim.
Ky çift me të vërtetë e kupton dhe feston nevojën e njëri-tjetrit për horizonte gjithnjë e më të zgjeruara, dhe të dy ndihen mirënjohës që kanë një partner të përkushtuar.

Gaforrja -Bricjapi

Shenja e vetme që drejtohet nga hëna, Gaforrja, emocionalisht intuitive, mundet të duket një korrespondencë shumë e vështirë për Bricjapin logjik, i udhëhequr nga Saturni. Sidoqoftë, kur këto shenjat bashkohen si dy pëllumba, krijojnë një ekuilibër të përsosur. Energjia shëruese e Gaforres gjen një shok të përsosur në urtësinë e ngulitur të Bricjapit. Për shkak se Bricjapi mund të mbajë peshën e emocionalitetit të tij të thellë, Gaforrja ndihet e sigurt emocionalisht dhe tërhiqet nga besueshmëria, disiplina dhe integriteti i partnerit të saj. Nga ana tjetër, Bricjapi vlerëson pacenueshmërinë bujare të Gaforres dhe ndihet i frymëzuar nga ajo për të shfaqur më plotësisht ndjenjat e tij.

Luani – Ujori

Kur Luani i zjarrtë i udhëzuar nga Dielli bashkohet me Ujorin, një shenjë ajri e udhëhequr nga Urani inovativ, e gjithë bota kthehet në një skenë. Ajo që shumica e personave nuk di është që njerëzit që kanë si shenjë Luanin janë SUPER STAR që mundet të ndihen pak të vetmuar në kështjellën e tyre dhe, për këtë shkak, kërkojnë vëmendje dhe lidhje. Si rezultat, Luani nuk mund të rri pa admiruar Ujorin i cili është i adhuruar universalisht dhe zbavitet me aftësinë e kësaj shenje ajri që i tregon atij një përvojë krejt të re. Përndryshe, Ujori vlerëson paturpësinë e Luanit dhe ndjenjën e patundur të vetëvlerësimit si mjete të mahnitshme për çlirimin. Kjo dyshe është e çuditshme, përrallore dhe mund të na frymëzojë të gjithëve.

Virgjëresha – Peshqit

E mbani mend këngën “Heaven is a place on earth” (Parajsa është një vend në tokë) e Belinda Carlisle? Kjo duhet të jetë kolona zanore për një çift si Virgjëresha dhe Peshqit! Kjo dyshe është e pamposhtur në aftësinë e tyre të kombinuar për të shëruar një botë të dëmtuar dhe këto shenja vazhdimisht lëvizen dhe motivohen nga pikat e forta të njëri-tjetrit. Virgjëresha është e aftë të kuptojë marrëdhënien intime midis trupit dhe natyrës (d.m.th. shoku i cili e di saktësisht për çfarë ilaçi keni nevojë), ndërsa Peshqit në mënyrë intuitive ndiejnë se si të lexojnë zemrën. Virgjëresha ka frikë nga natyra shpirtërore e Peshqve, dhe Peshqit përfitojnë nga aftësia e Virgjëreshës për të përkthyer dhe zbatuar energjinë e tyre hyjnore këtu në tokë.
Ky çift dëgjon, ndihmon dhe ngre të gjithë (dhe gjithçka) në rrugën e tyre.

If your pair is not formed by these combinations of astrological signs, do not despair! According to some astrologers, any sign can cultivate a fulfilling and enduring love with any other sign. They suggest that we can all benefit from learning our opposite sign and then use this knowledge to bring more harmony to any relationship we choose to explore.

 

Latest news