Flash News

POLITIKOFF

It is said that because of Shakira, Clara was hospitalized in a serious state of health

It is said that because of Shakira, Clara was hospitalized in a serious state of

Last Thursday the music world was shocked by the release of the song 'Sessions #53' by Bizarrap and Shakira. The stinging texts about her ex-partner Gerard Pique and new girlfriend have had strong consequences. Shakira's latest songs were inspired by her breakup with the footballer. After the famous hit 'Te Felicito', many listeners have been waiting for new references, but no one could have expected the latest hit.

However, perhaps the most controversial references in the song are not to Pique, but to his current girlfriend, Clara Chía. Apparently, the young woman is not comfortable with the hurricane that has been unleashed against her, and a few days ago she asked for the help of a psychologist. Lorena Vazquez of 'Mamarazzis' a week ago showed that:

"They stop her on the street to ask her who she is, they sing her the song, everyone knows her and as she is quite a shy girl."

This Saturday on 'Fiesta', Saul Ortiz gave an update on the situation along the same lines.

"Ajo ka rreth tetë ditë në shtëpinë e prindërve, duke punuar nga shtëpia. Ajo ka nevojë për një mbështetje sepse gjendja e saj nuk është e mirë. Nuk është e lehtë të jesh një vajzë 23-vjeçare dhe të jesh në vëmendjen e Spanjës dhe të gjithë botës. Ajo e ka bërë të vetën dhe asaj i duhej një hap më shumë."

Për këtë, Marisa Martin Blazquez shtoi informacione të reja kur shkoi edhe më tej se Chia është thjesht duke kaluar një kohë të keqe.

It is said that because of Shakira, Clara was hospitalized in a serious state of

"Ka pasur një roje të përhershme dhe ai nuk është parë të largohet. Ajo ka nevojë për ndihmë në nivele të tjera më të veçanta, nga ekspertët, nga psikologët."

Por këtë të martë është bërë e ditur se Clara Chia është dashur të trajtohet në një spital në Barcelonë pasi ka pësuar një sulm ankthi për shkak të asaj që po kalon, sipas ‘Mamarazzi’.

"Clara went to the Quironsalud Hospital, a private clinic located in Barcelona, ​​in order for the health workers to maintain her health because of this obstacle that seriously affected her breathing."

As revealed in the program 'Y ahora Sonsoles' on Antena 3, Clara Chia is receiving psychological treatment and regularly going to a clinic to control her anxiety problems.

Latest news