Fitër Bajrami në kohë pandemie, si u festua sot në botë

Muaji i Ramazanit dhe Fiter Bajramit kanë qenë ndryshe për pjesën më të madhe të besimtarëve këtë vit në gjithë botën, për shkak dhe të masave shtrënguese për parandalimin e pandemisë së koronavirusit.

Gazeta britanike ka bërë një kolazh fotosh nga falja e namazit për Fiter Bajramin në disa vende të botës, disa prej të cilave janë realizuar në Shqipëri.