Flash News

KRYESORE

Foto/ Meme në kohë karantine. “Unë jam mamaja juaj”

Foto/ Meme në kohë karantine. “Unë jam mamaja juaj”

Krijuesit e memeve në rrejtet sociale vijojnë të mos zhgënjejnë me humorin pikant në këto ditë karantine. Edhe këtë të hënë, Politiko ka zgjedhur disa nga memet më të bukura të ditës, për t`i ndarë me lexuesit tanë.

Si zakonisht, në fokusin e memeve janë politikanët, me kryeministrin Edi Rama dhe pjesëtar të kabinetit që zënë hapësirën më të madhe në krijmtarinë artistike të rrjeteve.

Por nuk mungon as kreu i opozitës Lulzim Basha apo dhe personazhe të tjera, ku gjithë humori lidhet me karantinën. Për më tepër, shikoni fotot e përzgjedhura.

[gallery ids="372231,372232,372233,372234,372235,372236,372237,372238,372239,372240"]

Ditari politik

Të fundit