Fotogaleri/  Kush e ‘begenisi’ Gazetën Liberale të Çilit: Pak liberalë, shumë të majtë dhe asnjë politikan

‘Gazeta Liberale’ e Institutit Europian Pashko, enti umbrellë i Univeristetit Europian të Tiranës themeluar nga Henri Çili, parqiti sot projektin në Hotel Plaza në Tiranë. Njerëz të medias, biznesit, shoqërisë civile dhe artit u mblodhën për të qenë dëshmitarë të ardhjes së një titulli dhe gazetë të re në qytet.

Fotoreporterja e Politiko.al, Jona Kazani, na tregon se kush mori pjesë në promovim, ku binte në sy mungesa e politikanëve nga të dy krahët e spektrit politik.