Gaz Paja, Ardian Civici dhe Redi Jupi; lista VIP e Veliajt për Këshillin Bashkiak

Është zbardhur lista shumë-emërore e kandidatëve të Partisë Socialiste për Këshillin Bashkiak të Tiranës per zgjedhjet lokale te 30 qershorit. Lista kryesohet nga Bardhylka Kospiri, që njihet si bashkëpunëtore e hershme e Veliaj, ndërkohe që ndiqet nga mjeku Orjon Gliozheni.

E treta vjen Mira Kapisyzi ndërsa Adrian Civici është hyrja e re. Lista pasohet nga Klodeta Dibra, Luan Bregasi, Sonila Qato,  Romina Kuko, Arta Dollani, Aldrin Dalipi, Toni Gogu, Teuta Vodo, Ornela Cuci e Besfor Lamallari, pothuajse të gjithë zv.ministra në qeverinë “Rama”.

Në dhjetëshen e parë ajo që bën përshtypje është përfshirja për herë të parë e dy figurave, aktori Gazmend Paja dhe ish-futbollistik Redi Jupi.

Lista zyrtare në KQZ:

 1. BARDHYLKA VANGJEL KOSPIRI
 2. ORION KOÇO GLIOZHENI
 3. MIRA ZEF KAPISYZI
 4. ADRIAN LEFTER CIVICI
 5. KLODETA SHUAIP DIBRA
 6. LUAN HYSNI BREGASI
 7. SONILA LLAMBI QATO
 8. GAZMEND LUFTAR PAJA
 9. ROMINA ARGAR KUKO
 10. REDI BASHKIM JUPI
 11. ARTA KOSTANDIN DOLLANI
 12. ALDRIN HAXHI DALIPI
 13. DAJNA EDMOND SORENSEN
 14. TONI JORGAQ GOGU
 15. TEUTA KRISTAQ VODO
 16. ALBERT PJETER NIKOLLA
 17. ORNELA VILSON ÇUÇI
 18. ARTUR REFIK SULA
 19. FRIDA ASTRIT KRIFCA
 20. ERIDIAN BAJRAM SALIANJI
 21. ERMIRA IRAKLI GJECI
 22. ETJEN VULLNET XHAFAJ
 23. VJOLLCA SHUAIP BRAHO
 24. BESFORT ADRIATIK LAMALLARI
 25. AIDA FADIL LLAZANI
 26. KOLI LEONIDHA BELE
 27. GENTA PETRIT MEZINI
 28. ERVIN BILBIL METE
 29. DORINA NOVRUZ KUKA
 30. PLARENT PJETËR NDRECA
 31. JOLEZA JORGO KOKA
 32. OLTION FATOS RRUMBULLAKU
 33. KLODIANA ISLAM BESHKU
 34. JULIAN BARI HODAJ
 35. MAURA LAZER LINADI
 36. AGIM DAUT KRAJA
 37. BLERINA ILIR DORACAJ
 38. HANTIN JEAN BONATI
 39. GERTA SEFEDIN PËLLUMBI
 40. PETRIT LEKË DESKAJ
 41. BORA ATHIM PANAJOTI
 42. REDI NAZIM SHTINO
 43. ALBINA MYSTEHAK NANAJ
 44. GLINXHET BESIM MADHI
 45. LUIZA GAQO GRAZHDANI
 46. ENIS FLAMUR HOXHA
 47. IVA PETRIT BEHARAJ
 48. GENC BERAM DUKA
 49. ALKETA MUHARREM HILA
 50. BAJRAM ALI SHERA
 51. KATERINA NIKOLIN MARKU
 52. EGERT AGIM VARGU
 53. SARA DRITAN SHAMETI
 54. NAIM LUTFI HALILI
 55. XHENI NAMIK HATILLARI
 56. ROY ILIR BASHAJ
 57. GREJSI LULZIM BIXHI
 58. TEDI SELAMI DERAJ
 59. LIRI COL JANI
 60. FATMIR ISMAIL HETI
 61. OLSA YLLI ULQINAKU
 62. ENI SADIK BISTRI
 63. LAURETA KASTRIOT SINANAJ
 64. RODOLF LLAMBI XHILLARI
 65. KAMELA FERDINAT BANUSHI
 66. RAMAZAN HALIT BUCI
 67. GRESA FATMIR HOXHA
 68. RASIM MEHMET HIDRI
 69. ANXHELA ILIRJAN BAKIASI
 70. ERALB MYZAFER MARA
 71. VALBONA DITAR ZEKA
 72. YLLI PERTEF ÇANO
 73. RUILDA RRUZHDI LITA
 74. AURAN SEFER XHANI
 75. ARNISA BASHKIM LUSHAJ
 76. KLEVIN FIQIRI LALA