Flash News

KRYESORE

Gazetarja e News24 pranon që "janë futur duart" në gjërat e tyre personale gjatë shembjes së Teatrit

E ftuar në News24 gazetarja Fatmira Nikolli ka treguar gjithë situatën që ka ndodhur gjatë shembjes së Teatrit Kombëtar. Vetë Fatmira ka qenë gjatë gjithë natën aty ku edhe ka pasur disa lidhje të drejtpërdrejtë gjatë natës, para se të shembej Teatri.

Ajo ka treguar se brenda në Teatër i kanë ngelur gjërat personale - pasi aty kishte një raft ku linin gjërat personale ata që rrinin në Teatër - dhe që më shumë se sa monetare kishin vlerë shpirtërore për të.

Fatmira, pranoi se "janë futur duart" në gjërat e tyre personale dhe madje ka treguar se të tjerët kanë pasur dhe gjëra shumë të rëndësishme si laptop apo gjëra të tjera të kushtueshme.

Ditari politik

Të fundit