“Geraldina” i duartroket në një mënyrë shumë speciale mjeket, infermieret dhe farmacistet beqare në Shqipëri

Kompania e njohur “Geraldina Sposa” ka ndërmarrë një iniciativë tepër të veçantë për të gjitha mjeket, infermieret dhe farmacistet beqare në Shqipëri, duke shprehur kështu mirënjohjen për ata që janë në vijën e parë të frontit me betejën e koronavirusit.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, sipërmarrësja e saj, Marcela Lati ka njoftuar se për vitin 2020, të gjitha ato vajza me këtë profesion, që janë momentalisht duke punuar në sistemin shëndetësor në të gjithë Shqipërinë, ‘Geraldina Sposa’ ka zgjedhur t’i thojë faleminderit në formën më të veçantë.

Për të gjithë ato vajza farmaciste, mjeke, infermiere e punonjëse të Spitaleve (Infektivi, Trauma, Sanatoriumi), që po punojnë në sistemin tonë shëndetësor në të gjithë Shqipërinë, që po luftojnë për të shpëtuar jetët e atyre që janë të infektuar me COVID-19, Geraldina Sposa (frymëzuar nga nisma e shtëpisë së modës spanjolle në veshjet e nusërisë PRONOVIAS) ka një mënyrë që t’ju thotë Faleminderit! Nëse ke në plan të martohesh deri në fund të 2020-ës, Geraldina Sposa tregon mirënjohje duke të mundësuar pa asnjë kosto, qiranë e Fustanit tënd të nusërisë.

Si funksionon kjo?

Nëse jeni farmaciste, mjeke, infermere, apo asistente/punonjëse kontribuese në përballjen e kësaj krize dhe punoni në spital apo farmaci deri në fund të Qershorit 2020, mund të zgjidhni fustanin tuaj të nusërisë në koleksionin e “Dashurisë” së Geraldina Sposa. Ky koleksion është selektuar tashmë dhe përbëhet nga veshje nuserie të firmës spanjolle Pronovias, që gjendet në dyqanin e Geraldina Sposa në Tiranë, në adresën:

Rruga Ibrahim Rugova

Pallatet Shallvare. Shk 6

Tiranë

Instagram @geraldina_sposa

Fb Geraldina Sposa official

Sapo kjo periudhë e vështirë të kalojë, na shkruani dhe ne do t’ju kontaktojmë për të mundësuar një takim.

Cfarë ju duhet për të marrë pjesë?

Ju duhet një kopje e kontratës suaj të punës, e cila vërteton që ju jeni punonjëse e Spitaleve të mësipërme, shoqeruar me një vërtetim nga puna, që e keni ushtruar këtë profesion gjatë periudhes mars-qershor 2020.

Duke ju falenderuar nga zemra që në këto momente të vështira jeni duke sakrifikuar për ta bërë të sigurt jetën tonë, urojmë t’ju takojmë sa më shpejt në sallonin tonë.

#eBardhaeJetes #geraldinasposa”, ka shkruar Lati në postimin e fundit në rrjetet sociale.

 

View this post on Instagram

 

Për të gjithë ato vajza farmaciste, mjeke, infermiere e punonjëse të Spitaleve (Infektivi, Trauma, Sanatoriumi), që po punojnë në sistemin tonë shëndetësor në të gjithë Shqipërinë, që po luftojnë për të shpëtuar jetët e atyre që janë të infektuar me COVID-19, Geraldina Sposa (frymëzuar nga nisma e shtëpisë së modës spanjolle në veshjet e nusërisë PRONOVIAS) ka një mënyrë që t’ju thotë Faleminderit! Nëse ke në plan të martohesh deri në fund të 2020-ës, Geraldina Sposa tregon mirënjohje duke të mundësuar pa asnjë kosto, qiranë e Fustanit tënd të nusërisë. Si funksionon kjo? Nëse jeni farmaciste, mjeke, infermere, apo asistente/punonjëse kontribuese në përballjen e kësaj krize dhe punoni në spital apo farmaci deri në fund të Qershorit 2020, mund të zgjidhni fustanin tuaj të nusërisë në koleksionin e “Dashurisë” së Geraldina Sposa. Ky koleksion është selektuar tashmë dhe përbëhet nga veshje nuserie të firmës spanjolle Pronovias, që gjendet në dyqanin e Geraldina Sposa në Tiranë, në adresën: Rruga Ibrahim Rugova Pallatet Shallvare. Shk 6 Tiranë Instagram @geraldina_sposa Fb Geraldina Sposa official Sapo kjo periudhë e vështirë të kalojë, na shkruani dhe ne do t’ju kontaktojmë për të mundësuar një takim. Cfarë ju duhet për të marrë pjesë? Ju duhet një kopje e kontratës suaj të punës, e cila vërteton që ju jeni punonjëse e Spitaleve të mësipërme, shoqeruar me një vërtetim nga puna, që e keni ushtruar këtë profesion gjatë periudhes mars-qershor 2020. Duke ju falenderuar nga zemra që në këto momente të vështira jeni duke sakrifikuar për ta bërë të sigurt jetën tonë, urojmë t’ju takojmë sa më shpejt në sallonin tonë. #eBardhaeJetes #geraldinasposa

A post shared by marcelalati.com (@marcela_lati) on