“Gërsheti” i të famshmeve, i sjellë në 7 versione të ndryshme

Modeli i flokëve gërshet është një trend që ka marrë vëmendjen e të famshmeve së fundmi. Në fakt, ne e kemi vënë re këtë trend në tapetin e kuq dhe në evente të tjera të yjeve.

Përveç gërshetave tradicional, mund të gjeni 365 modele flokësh të ndryshme për çdo ditë të vitit.

Për t’iu ndihmuar se cili stil iu shkon më shumë, këtu gjeni disa nga trendet që kanë përqafuar të famshmet tona të preferuara.

Blake Lively

Ky është trendi më i fundit i gërshetit kurriz-peshku. Këta gërsheta të vegjël që përshkojnë kokën krijojnë idenë e një shirit zbukurues.

Jesicca Alba

Këta gërsheta të vegjël që përshkojnë kokën krijojnë idenë e një shirit zbukures.

Margot Robbie

Aktorja ka zgjedhur një gërshet stil bohemian. Pasi të bëni një gërshet francez, mblidheni atë rreth kokës.

Zendaya

E pakënaqur me një ose dy gërsheta, këngëtarja ka bërë katër të tillë.

Sienna Miller

Mendoni se flokët tuaj janë shumë të shkurtër për gërsheta? Sienna iu tregon sesi mund t’i realizoni me këtë gjatësi, dy gërsheta tradicional francez.

Emma Stone

Zgjidhni një gërshet në një anë të çrregullt.

Janelle Monae

Dy gërshetat e gjatë mund t’i kombinoni me tualetin “smokey-eyes”.