Gjëja më e bukur e Shën Valentinit në Shqipëri janë memet

Si gjithmonë, për Shën Valentin, Ditën e Verës apo ditë të tilla kur njerëzit “dynden” tek liqeni dhe gjithandej, Interneti “zien” me meme.

I lidhur apo beqar, kur nuk ke buxhet apo kur je materialist/e dhe nuk kënaqesh me pak, nuk ka munguar kreativiteti dhe ironia nga faqet e ndryshme për të krijuar meme pafund të cilat kanë shkaktuar të qeshura tek ndjekësit e tyre.

Disa prej memeve janë ripërsëritje e viteve të shkuara 😉 😛