Flash News

KRYESORE

Gjeli Fashion Show

Gjeli Fashion Show

Ankara, Turqi

Lloje të ndryshme gjelash dhe pulash garojnë në një festival të pularisë.

Foto: İsmail Duru/Anadolu Agency/Getty Images

Të fundit