Gjendet një çantë e dyshimtë pranë ambasadës ruse; U dyshua për bombë, forcat xheniere japin detaje pas kontrollit

Një çantë është gjetur pak minuta më parë në afërsi të ambasadës ruse në kryeqytet. Objekti ka alarmuar punonjësit e ambasadës, cilët kanë lajmëruar menjëherë policinë. Nga dyshimet e para mendohej se, ishte një çantë-bombë.

Forcat xheniere kanë shkuan në vendngjarje dhe menjëherë pas rrethimit të perimetrit të zonës këqyrën edhe çantën e dyshimtë.

Nga këqyrja rezultoi se e gjitha ishte një alarm fals dhe se ajo ishte një çantë normale që me sa duket e harruar nga dikush aty.