MULTIMEDIA POLITIKO

POLITIKOEDITORIAL

A i dëgjuan ambasadorët Keshin dhe Krashin e Ramës: A janë gati për zgjedhjet ‘cash & crash’ të 30 qershorit?!

Alfred Lela Një serial përgjimesh, i denjë për Netflix, u publikua sot nga gazeta gjermane BILD. Bisedat e titruara në anglisht janë 'zbardhur' nga mediat shqiptare, edhe pse nuk do të nevojitej në këtë rast: gjuha është e qartë. Sa ç'është i tillë edhe qëllimi i atyre që thuhen, por edhe atyre që nënkuptohen (të cilat në fakt...

Read more

POLITIKOOP ED

POLITIKON

POLITIKOFF

E-TJERA

RAJONI/BOTA

LIBRA &IDE

TEFUNDIT

ZGJEDHJAEDITORIT

POLITIKOSPORT

POLITIKOOBITUAR

Sondazh

Pse e kerkon Kryeministri regjistrimin e portaleve?

View Results

Loading ... Loading ...

Thenia e dites

POLITIKOENGLISH

FOTODITE

Kthehu
error: Content is protected !!