I dha fund jetës politike, Genc Ruli largohet nga Shqipëria

Deputeti i Partisë demokratike, Genc Ruli i kërkoi kryedemokratit Lulzim Basha të mos e përfshinte në listat e kandidateve.

Pas këtij vendimi Ruli është larguar nga Shqipëria dhe duket se po shijon pushimet larg fushatës politike që do të finalizohet me zgjedhjet e 25 qershorit.

Deputeti ka shkuar në Beltehem të Pensilvanisë dhe duket mjaft sportiv dhe i qetë larg zhurmës kaotike të fushatës në vend.