Flash News

KRYESORE

Ide për sezonin e festave nga aktorja Scarlett Johansson

Çfarë mund të jetë më mirë se një shikim i shkëlqyeshëm dhe i thellë i syve dhe  buzë me shkëlqim të kuq, të ndezur?

Përgjigja është një vështrim që i bashkon të dyja. Scarlett Johansson e di këtë të vërtetë, dhe mbrëmë shkoi në tapetin e kuq të premierës L.A "Marriage Story" që ta demonstrojë.

Nëse po kërkoni një pamje perfekte për sezonin e festave, thjesht kopjoni aktoren Johansson sepse edhe grimierët profesionalë e kanë komplimentuar këtë 'look" të guximshëm të saj.

Ditari politik

Të fundit