“Isha zgjuar por nuk mund të flisja”, Armina Mevlani tregon për paralizën në gjumë

Armina Mevlani është një tjetër personazh i njohur që ka folur për problemet në jetën e saj. Përmes një postimi në Instagram, ajo ka treguar një nga eksperiencat më të tmerrshme që ka provuar, paralizën në gjumë.

Ajo është shprehur se dje është trembur shumë:

“Dje provova paralizë gjumi! Ishte e tmerrshme, isha zgjuar, por nuk mund të flisja. E ka provuar dikush tjetër?”

Më pas ndjekësit kanë pranuar se u ka ndodhur dhe atyre dhe e kanë përjetuar shumë keq këtë gjë që mund t`i ndodhë kujtdo.

“Ju ndodh shumë njerëzve! Është mirë të ndash jo vetëm gjërat e bukura, por edhe gjërat që mund të na frikësojnë”, ka shkruar Armina pas shumë mesazheve të fansave.