“Jam një djalë mendje-hollë…”, mesazhet e autorit të vrasjes së 8 personave në ‘Facebook’

Autori i vrasjes së 8 personave në Vlorë, Ritvan Zykaj rezulton një person mjaft aktiv në rrjetin social ‘Facebook’, ku postonte veçanërisht majt foto të tij.

Po ashtu, 24-vjeçari publikonte edhe foto të cilat shoqëroheshim me shprehje të ndryshme, të cilat janë më poshtë.

Më 20 dhjetor  2016, ndër të tjera ai ka publikuar edhe një poezi të gjatë, të cilën e nis me fjalët: Kërkesë me shkrim, jam nje djalë mendje-hollë, pa diploma dhe pa shkollë, si militant i pashpresë
sot po shkruaj një ‘’Kërkesë’”.