Jemi në prag të festave të fundvitit, disa modele se si të bëni thonjtë këtë vit

Duke qenë se jemi në një atmosferë që për pak fillon e bëhet akoma më e gjallë dhe shumë festive, të gjithë ne jemi të dhënë pas “bërjes së diçkaje” që na identifikon me festat.

Vajzat preferojnë që të bëjnë thonjtë dhe gjithmonë nëpër qendrat ku bëhet manikyr dhe pedikyr ka shumë mënyra për të nxitur kreativitetin për të bërë modele të veçanta në thonjtë e klienteve tyre.

Për t`jua bërë pak më të thjeshtë, mund të shihni disa nga modelet e mëposhtme nëse doni ta kini si shembull për thonjtë tuaj.