Justin dhe Hailey dërgojnë ftesat aspak të zakonshme për dasmën e tyre

LOS ANGELES, CA - MARCH 14: Honoree Justin Bieber (L) and comedian Jeff Ross attend The Comedy Central Roast of Justin Bieber at Sony Pictures Studios on March 14, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Tashmë është zyrtare, Justin Bieber dhe Hailey do të martohen në Karolinën Jugore më datën 30 shtator të këtij viti. Praktikisht na ndajnë nga dasma një muaj e disa ditë.

Ftesat që çifti kanë përgatitur nuk janë aspak të zakonshme, pasi i kanë bërë në formën e një libri me vizatime komike.

“TMZ” ka bërë publikimin e tyre dhe siç shihet mbi ftesa, dasma do të bëhet në Karolinën Jugore.

Disa ditë më parë Hailey dhe Justin u fotografuan në këtë vend dhe me sa duket, ky paska qenë qëllimi.