Këngëtarja shqiptare: Albumi u bë në studion ku punojnë Adele dhe Beyonce, por nuk eci fare

Këngëtarja e njohur e rrymës pop-rrok, Orgesa Zaimi, në një intervistë për “Mos i fol shoferit”, ka thënë se ka bërë përpjekje për të nisur një karrierë jashtë kufijve, por nuk ka arritur përfitime të mëdha.

Megjithatë ajo është shprehur se është shumë krenare që ka punuar me profesionistë dhe në një nga studiot më të mira muzikore.

“Nuk eci fare, nuk pashë asnjë përfitim. Ishte një eksperiencë fantastike të punoja me muzikantë të huaj, në studio të huaj. Albumi u bë në Los Anxhelos në një nga studiot ku ka bërë albume Adele dhe Beyonce”, ka thënë Orgesa.

Këngëtarja është shprehur se përvoja në Los Anxhelos e ka shtuar eksperiencën muzikore, edhe pse rryma ‘pop-rock’ nuk ecën shumë në Shqipëri.

“Janë studio të mëdha dhe tjetër koncept i të regjistruarit një album. E ka shtuar eksperiencën time muzikore. Është një album ‘pop-rock’ që në Shqipëri nuk ecën, është shumë jo-komercial”, ka thënë ajo.