Konsiderojeni veten në mesin e një grupi shumë të veçantë, 10 meshkujt më të bukur me sy blu

Djemtë me sy blu mund të jenë mahnitës për t`u parë- veçanërisht nëse ndodh që ai të qëllojë të jetë një mashkull i famshëm.

Ajo që shumë njerëz nuk e dinë është se sytë blu janë mjaft të rrallë në mesin e popullatës së përgjithshme sipas disa studimeve. Ndërsa nuk ka shumë hulumtime konkrete për numra specifikë, vlerësohet se vetëm rreth 8% e njerëzve kanë sy blu.

Kur merrni parasysh vlerësimet global të popullsisë që arrin në 7 miliardë, zbritini atë 8 përqindëshin, pra mbeten afërisht 55-60 milionë njërës në gjithë botën që kanë sy blu. Bëni sërish një përllogaritje duke zbritur dhe dallimet gjinore (mashkull VS femër) dhe më pas segmentoni meshkujt e famshëm dhe kështu pra mbetet një numër shumë i vogël.

Nëse ju keni sy blu, konsiderojeni veten në mesin e një grupi shumë të veçantë. Shumica dërrmuese e njerëzve kanë sytë kafe, e ndjekur më pas nga njerëz që kanë një përzierje kafe-jeshile; zakonisht referohet si lajthi.

Në këtë shkrim ju do të keni mundësinë të shihni 10 meshkujt më të bukur me sy blu, që janë të famshëm. Këtu janë ata që kanë një ngjyrë sysh me intensitet të lartë të blusë.

Robbie Amell

Chris Evans

Zac Efron

Chris Pine

Chace Crawford

Michael Ealy

Colton Haynes

Scott Eastwood

Henry Cavill

Chris Hemsworth