Flash News
Si e toleroi Ceno Klosi kompaninë e inceneratorëve, negociatat e dyshimta për miliona euro
Flet Abazoviç: Pse Mali i Zi votoi kundër Kosovës në KiE
Pas arrestimit të Berberit, Rama emëron drejtorin e ri të Autoritetit Rrugor Shqiptar
Përfshihet në flakë një apartament te bulevardi ‘Zogu i Parë’ në Tiranë
Berisha: Ishim opozita e parë që kërkuam anëtarësimin në NATO pas rënies së komunizmit
Nutricionistja e njohur ndërkombtarisht, Dr. Gillian McKeith sugjeron që jo të gjitha ëmbëlsirat të bëjnë keq. Ajo thotë se të gjitha të ëmblat që na ka dhuruar Nëna Natyrë janë të mrekullueshme për organizmin tonë dhe bëhet fjalë për frutat e tokës. Frutat janë të pasura në vlera ushqyese dhe një burim fantastik enzimash të gjalla dhe antioksidantëshqë i japin hov sistemit tënd imunitar dhe niveleve të energjisë.
Frutat më të mira janë boronicat, manaferrat, mjedrat, luleshtrydhet, bostani, mollët, kajsitë, qershitë, rrushtë, pjeshkat, dardhat, kumbullat, rrushi i thatë dhe mandarinat. Nutricionistja McKeith rekomandon të konsumohen të pakteb një ose dy fruta të gjalla të stinës çdo ditë.