Kryemadhi takon kongresmenët e SHBA Joe Willson dhe Jim Costa

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi  në vijim të takimeve në Kongresin e SHBA zhvilloi takime edhe me kongresmenet Joe Willson dhe Jim Costa.

Sipas Kryemadhit, Wilson përfaqësues i South Carolinës ishte shumë i interesuar dhe tepër i vëmendshëm për zhvillimet në Shqipëri.

“Gjatë diskutimit mjaft impresionues me të, ai shprehu gatishmërinë për të nxitur dhe intensifikuar dukshëm rritjen e vëmendjes së Kongresit të SHBA drejt Shqipërisë, rritjen e intensifikimin e mëtejshëm të partneritetit strategjik me Shqipërinë dhe rolin e vendin e veçantë të saj si mbështetësja më e spikatur e politikave të SHBA për rajonin tonë.

Fryma e të gjithë takimeve mbresëlënëse në Kongres dhe Senat ishte rikonfigurimi i një mbështetjeje sa më të madhe për Shqipërinë përmes një prezence sa më aktive të SHBA”, u shpreh Kryemadhi.