Kush është ‘xhada’ që përmendi Veliaj te Pazari i Ri?

Gjatë fjalës së tij falenderuese për personat e përfshirë në realizimin e projektit për Pazarin e Ri, kryebashkiaku Veliaj i është drejtuar me termin ‘xhada’ një prej vartëseve të tij. Kush është ajo? Quhet Ilda Qazimllari dhe është arkitekte në Bashkinë e Tiranës. Ilda është një prej specialistëve që nuk u larguar nga puna pas ardhjes së Velisë në krye të Bashkisë, edhe pse shihej si e afërt me demokratët, që humbën Bashkinë pas moskandidimit të Bashës dhe garës së pafat të doktor Halim Kosovës.