Lori Hoxhës vetëm 1 ditë i zgjati “rezistimi”

Lori Hoxha pas postimeve të shumta në Instagram”u zhduk krejt papritur”, duke mbyllur profilin e saj në Instagram.

Por kjo nuk ka zgjatur shumë pasi sot, pak orë më parë, blogerja i është kthyer Instagramit duke ri-aktivizuar profilin e saj në Instagram.

Blogerja është shumë e ndjekur nga shqiptarët dhe nuk e dimë nësë mbyllja ka qënë për shkak të një dëshire momentale apo i është “hackuar”.

 

View this post on Instagram

 

the moon knows 🌙

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on