Lot gëzimi pas 5 vitesh në ‘ferrin’ e ISIS, shikoni videon e takimit të Alvinit me gjyshin

“Më ço tek gjyshi”, këto kanë qenë fjalët e para të Alvinit pas takimit me të atin, Afrim Berishën.

Babai i 11 vjeçarit që kaloi 5 vjet në kampin e Al Hol në Siri, ku e ëma e kishte marrë me vete për t’ju bashkuar ISIS, ka hedhur në faqen e facebook videon gjatë takimit të të birit me gjyshin.

Alvin Berisha ka arritur më në fund t’i bashkohet familjes së tij pasj bërjes publike të këtij rasti nga emisioni investigativ italian “Le Iene” dhe këmbënguljes së shtetit italian.

Ja dhe takimi i shum pritur❤️🏆

Gepostet von Evis Berisha am Freitag, 8. November 2019