Majlinda Bregu bën ndryshimin e radhës, i përshtatet trendit

Flokët e çkujdesur, me onde të thjeshta janë trendi i momentit. Prandaj edhe Majlinda Bregu, një prej figurave publike që kujdeset më shumë për pamjen e saj, e ka përqafuar këtë trend.

 

View this post on Instagram

 

Ne Salzburg Europe Summit…. 1 out of 4 people in the WB think that EU membership will bring long lasting peace in the Balkans. Whenever there is a political will, things in the #WesternBalkans move forward!” “We are still trying to convince #EU member states that shrinking the European perspective in the region would not be good neither for Europe, not for WB. It will leave the region aside and whenever the Western Balkans is left aside by the EU,problems are always happening there”. More in the news > https://bit.ly/2AQ3kGN Full panel > https://bit.ly/2o9J54l Good.Better.Regional. EU #PowerdbyRCC #regionalcooperation #RegionalEconomicArea #digitalAgenda #Mobility #Investments #Trade #euintegration #euroepeanperspective #EU #europe #Regional CooperationCouncil #politicalwill #movingforward #progress #regions #cities

A post shared by Majlinda Bregu (@m.bregu) on

Ish-ministrja ka prerë flokët me balluke dhe ka shkurtuar gjatësinë e tyre dhe me onde e nxjerrin akoma më bukur.

Kjo është dhe një ide e sugjerim mjaft i mirë për të gjithë ata që duan të bëjnë ndryshim në pamjen e jashtme. Ndiqni shembullin e Bregut.