“Më dehu fama”, Billie Eilish ka tentuar vetëvrasjen

Billie Eilish është duke shijuar famën e saj e cila ka “shpërthyer” në mënyrë të menjëhershme. Është vetëm 18-vjeçe por ka arritur kaq shumë në industrinë muzikore dhe këngët e saj janë thjeshtë: super të suksesshme.

Billie ka pohuar se në vitin 2018 ka tentuar të vrasë veten pasi “u trullos” nga fama. Suksesi i saj i madh por edhe fakti që po humbiste miqtë e saj të cilët nuk po ambientoheshin me jetën e saj të re, e kanë bërë këngëtaren e re të ndihej bosh dhe në depresion.

“Unë isha aq e pakënaqur dhe aq e trishtuar. Nuk dua të tremb njeri, por realisht s’e besoja të jetoja deri 17 vjeçe,”- është shprehur këngëtarja.

“Isha në Berlin dhe po qëndroja vetëm në hotelin tim. Aty ishte një dritare dhe unë mbaj mend që po qaja sepse thosha kështu do të vdes, do ta bëj.”

Mandatory Credit: Photo by RMV/REX/Shutterstock (10021837q)
Billie Eilish
KROQ ‘Almost Acoustic Christmas’, Day 2, Los Angeles, USA – 09 Dec 2018

Këngëtarja u shpreh gjithashtu se “Bury A Friend” ia ka dedikuar vetes dhe në një varg ajo thotë: “Fundi im”.

Është pikërisht mamaja e saj që ka shpëtuar këngëtaren të kalojë këtë situatë depresioni dhe është gjithmonë duke kontrolluar jetën e saj, e dërgon në terapi dhe merret me të bijën.

Për të parë intervistën e plotë për CBS NEWS klikoni këtë link: Billie Eilish explains “I Wanna end me” lyric, says she tells fans not to hurt themselves