21 C
Tirana
13/08/2020

Artikuj dhe intervistat e meposhteme jane pjese e serise se refleksioneve rreth rolit te medias ne tri dekadat e tranzicionit postkomunist, nje projekt i Politiko.al ne bashkepunim me Institutin Shqiptar te Medias, ne kuadrin e Programit te Promovimit te Tranzicionit te Republikes Ceke.
Pikepamjet e shprehura ane te autoreve dhe nuk reflektojne domosdoshmerisht pikepamjet e donatorit apo partnerit te Projektit.
Cdo portal/gazete qe do te ripublikoje keto materiale duhet t’i referohet burimit fillestar.

Intervista/ Gazmend Kapllani: Problemet e gazetarisë shqiptare, nga pavarësia te shkolla

  Sikur të hidhnit një vështrim retrospektiv në këta tridhjetë vjet të tranzicionit postkomunist, cilat do...

Agron Gjekmarkaj: Dekulturimi i gazetave në tranzicion

nga Agron Gjekmarkaj Në 30 vite liri, më shumë se çdo gjë tjetër është modernizuar media,...

Bashkim Shehu: Nga leximi i RD gjysmëfshehtazi, te titujt bombastikë të sotshëm: Media postkomuniste në Shqipëri

nga Bashkim SHEHU Në dimrin e viteve 1990-1991, në kampin e të burgosurve politikë pranë fshatit...
error: Content is protected !!