Mërgimtarë të Zotit

Vatikan

Papa Françesku merr pjesë në përuriimin e një skulpture të quajtur ‘Angels Unaware’ nga skulptori kanadez Timothy P Schmalz në qendër të së cilës janë një grup prej 140 emigrantësh  të kulturave të ndryshme dhe nga kohë të ndryshme historike.

Foto: Vatican/Corbis via Getty