Messi me shokë nuk pranojnë ulje pagash: Po Reali?

Shumë klube po aplikojnë ulje pagash për lojtarët dhe stafin prej koronavirusit, por ky nuk është rasti i Barcelonës. Lojtarët kanë refuzuar hapur.

Argumenti që Leo Messi me shokë kanë përdorur është Real Madridi. Klubi madrilen ka vendosur që t’i paguajë të gjitha pagat si të ishte një sezon i rregullt dhe lojtarët e Barcelonës kanë përdorur këtë fakt për të jusitfikuar refuzimin e tyre.

Presidenti Bartomeu nuk e di se si ta menaxhojë situatën. Klubi katalanas është klubi që ka fondin më të madh të pagave në Europë.