Natyrë e qetë diktature

Pyongyang, North Korea

Edhe në vagonët e metrosë së qytetit janë varur fotografitë e dy liderëve të Koresë së veriut, babë e bir: Kim Yong Un dhe Kim Ir Sen.

Fotot: Ed Jones/AFP/Getty Images