Ndahet nga jeta parakohe aktori i Teatrit të Durrësit

Është ndarë nga jeta parakohe aktori i Teatrit të Durrësit, Josif Koçi.

Aktori i njohur u nda nga jeta në moshën 65-vjeçare dhe lajmi është komunikuar përmes faqes zyrtare të Teatrit “Aleksandër Moisiu”, ku aktori ka vënë shumë role mbi skenën e tij.

“ Me hidhërim të thellë njoftojmë ndarjen nga jeta të aktorit të Teatrit ‘Aleksandër Moisiu’, Durrës,  Teatri i shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe gjithë të njohurve.”, shkruhet në faqen zyrtare të institucionit.