Ndryshimi i Kushtetutës/ Presidenca: Meta në parlament, me të gjithë popullin

Ndërsa shumica ka nisur nga puna që të rishikojë legjislacionin për të shmangur krijimin e situatave që pengojnë në mënyrë abuzive funksionimin e organeve kushtetuese, presidenca ka reaguar duke e quajtur parlamentin jokushtetues, që kërkon t’i rrëmbeje kompetencat presidentit.

Zëdhënësi për shtyp i presidentit, Tedi Blushi komentoi dekalratën e kreut të grupit parlamentar të PS-së, për këtë nismë. “

“Kjo është një ide gjeniale për të përshpejtuar Ramaformën dhe instaluar Drejtësinë e Re të betimeve buzë Lanës, të pastër e të kulluar si vetë uji i Lanës.

Po Presidenti çdo bëjë më pyesni ju? Si mund të mos marrë pjesë në inaugurimin e LanaKushtetutës nga gjysmëparlamenti i oligarkëve, bandave dhe ambasadorëve të gishtit! Sigurisht që atë ditë Presidenti do të jetë vetë atje, i pari, me të gjithë popullin shqiptar!”, shkroi ai në Facebook.