Një milion klikime mund t`i blesh për 800 dollarë, Vesa Luma publikon mesazhin

Që shumica prej këngëtarëve i kanë klikimet e blera, kjo dihet. Por asnjë nuk kishte publikuar diçka të tillë më përpara, siç bëri Vesa Luma. Në një postim në Instastory, duke ruajtur anonimatin, Vesa Luma ka publikuar mesazhin ku i kanë bërë një ofertë prej 800 dollarësh në këmbim të një milion klikimeve në YouTube.

Vesa Luma, ka dashur të tregojë se nuk është një këngëtare që blen klikimet, ndaj përgjigjen për ofruesin/en e ka dhënë në mënyrë publike duke e shoqëruar foton me shkrimin:

“Ndodh edhe kjo, veç 800 dollarë.. E kush mund të frymëzohet pas këtij mesazh.”

Vesa Luma bashkë me Big Bastën dhe të birin jetojnë në Zelandën e Re, por këngëtarja është kthyer në Prishtinë, ku po punon për projektet e saj të reja në muzikë.