Njoftim i rëndësishëm nga Ambasda Amerikane: Eksperiencë për të mos u humbur në SHBA

Ambasada Amerikane ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë ata drejtues, të cilët duan të shkëmbejnë eksperiencat e tyre dhe të zhvillohen profesionalisht.

“Programi Community Solutions, financuar nga Zyra për Arsimin dhe Kulturën e Departamentit të Shtetit, u jep mundësinë drejtuesëve më të mirë dhe të dalluar të komuniteteve nga e gjithë bota, të marrin pjesë në një program shkëmbimi për zhvillimin e tyre profesional, që përfshin edhe një përvojë thelbësore njohurish në Shtetet e Bashkuara”, thuhet në njoftimin e Ambasadës Amerikane.

Ndërsa me tej shpjegohet dhe mënyra se si mund të aplikojnë të gjithë të interesuarit. Për të parë kriteret që kërkohen dhe si të aplikoni, klikoni në: https://goo.gl/847rJu