‘Noçja’ e Big Brother shtatzënë, së shpejti nënë për herë të parë

Kush e ka parë edicionin e parë të “Big Brother” me siguri e mban mend ‘Noçen’, e cila ishte ndër personazhet më të përfolura dhe pa komplekse.

‘Noçja’ e cila emrin e vërtetë e ka Najada Konomi, do të bëhet nënë për herë të parë.

“News31.al” ka postuar një foto ku duke Noçja me barkun e fryrë dhe shumë e buzëqeshur me partnerin e saj.