‘Nuk e kam thënë kurrë’, Fevziu tregon eksperiencën si pedagog: E lashë që ditën e parë

Gazetari Blendi Fevziu, duke marrë shkas nga skandali me pegadogun e Elbasanit që i kërkonte favore seksuale studentes në këmbim të notës tregoi mbrëmjen e djeshme në “opinion” eksperiencën e tij si pedagog rreth 15 vite më parë.

Fevziu, në rrëfimin e patreguar më parë tha se pedagogët nuk arrijnë as të motivohen kur shikojnë pak studentë në auditorë. Kjo ka qenë edhe arsyeja që ai ka braktisur auditorin.

 “Se s’dua ta përmend, se nuk e kam thënë kurrë. Para rreth 15 vitesh, më thirrën tek gazetaria për të dhënë një lëndë. E mora me qejf dhe thashë po jap një semestër. Shkova pasi nuk lashë gjë pa përmbysur një ditë para, megjithëse isha shumë i zënë, me shumë emocion se mbaj mend pedagogët. Kur shkova, nga 40 e sa studentë që kishte grupi gjeta vetëm 6 veta në klasë. Mora regjistrin, i thashë faleminderit atij që më thirri, unë s’vij më as në sezon e asgjë. Tani të humb unë të gjithë pasditen, të përgatitem për të dhënë një leksion dhe të gjej 6 veta në sallë? E lashë po të them që atë ditë. Që atë ditë, siç e mora regjistrin, shkova dhe e lashë. Kur studenti nuk do të vijë, kisha 40 e sa për të ardhur në klasë dhe vetëm 6 veta, që ishin ulur 2 këtu e 2 atje”-tha Fevziu.