Oprah Winfrey dhuron 10 milionë dollarë në luftën kundër koronavirusit

Moderatorja e njohur dhe një ndër gratë më të fuqishme që i jep zë të drejtës së grave Oprah Winfrey ka bërë një donacion të majmë për të ndihmuar krizën që ka shkaktuar pandemia globale e COVID-19.

Vetë 66-vjeçarja ka treguar se po dhuron 10 milionë dollar s një përpjekje për të ndihmuar në këtë kohë pandemie.

Oprah tha se 1 milion dollarë do të shkojnë në fondin e ushqimit të Amerikës, një iniciativë e themeluar nga Leonardo DiCaprio dhe Laurene Powell Jobs.

Përmes rrjeteve sociale, Winfrey tha se pjesa tjetër e parave do të ndihmojë amerikanët në gjithë vendin si dhe në zonën ku ajo është rritur.

 

View this post on Instagram

 

@chefjoseandres and Claire Babineaux-Fontenot have teamed up with @leonardodicaprio, Laurene Powell Jobs and @Apple to launch America’s Food Fund to help feed local communities. I was struck by the work these organizations are doing and while everyone’s priority right now is to stay safer at home, I know there are many of us looking for ways to help. I believe that America’s Food Fund will be a powerful way to make a difference for our neighbors in need and am committing $1 million to this fund to support those facing food insecurity. I am donating $10 million overall to help Americans during this pandemic in cities across the country and in areas where I grew up. For more on this Fund and how everyone can be of service, tap the link in my bio to watch this free AppleTV+ conversation.

A post shared by Oprah (@oprah) on