Paketa anti-shpifje kundërshtohet nga Qendra Europiane e Mediave: Qeveria të ndalojë procedimin e projektligjeve

Nga Liridon Cecja – Politiko.al Dy projektligjet e propozuara nga Këshilli i Ministrave dhe të shpërndara nga AMA në datën 11 dhjetor kanë nisur të kundërshtohen nga organizatat ndërkombëtare. Qendra Europiane për Lirinë e Mediave me qendër në Laipzig të Gjermanisë i tha Politiko.al se propozimi që mediat online të rregullohen nga shteti është në … Continue reading Paketa anti-shpifje kundërshtohet nga Qendra Europiane e Mediave: Qeveria të ndalojë procedimin e projektligjeve