Pas katër vitesh, Tuba dhe Kivanc do të bashkëpunojnë në një tjetër projekt të rëndësishëm

Tuba Buyukustun dhe Kivanç Tatlitug janë ndër aktorët më të dashur e më të njohur jo vetëm në Turqi ku edhe po zhvillojnë karrierat e tyre profesionale po kudo në gjithë botën.

 

Dy aktorët kanë përherë të suksesshëm në projektet e tyre dhe po ashtu edh enë serialin e përbashkët ku kanë luajtur si protagonistë, në serialin “Cesur ve Güzel”.

Ky serial është një prodhim i katër viteve më parë, i cili u transmetua edhe në TV Klan dhe u ndoq shumë nga publiku shqiptar. Së fundmi dy aktorët janë bërë sërish bashkë, por jo për një projekt televiziv, serial apo film.

Tuba dhe Kivanç do të mbështesin fushatën e UNICEF për 3000 fëmijë që nuk mund të studiojnë për shkak të pandemisë së COVID-19.

Fushata do u sigurojë këtyre fëmijëve kushtet për të mësuar në shtëpi. Kujtojmë që Tuba dhe Kivanç janë ambasadorë të UNICEF.