KRYESORE

PD në Vaun e Dejës: Po manipulohet hapur me kartat e identitetit

PD në Vaun e Dejës: Po manipulohet hapur me kartat e identitetit

Kryetari i PD, nw degwn e Vaut tw Dejës, Agim Bushati, në një dalje për mediat tha se ka një mospërputhje të asaj çka deklaron KZAZ nr.6 në Bushat dhe informacionit që vjen nga grupet e Partisë Demokratike.

Sipas Bushatit ky është një manipulim i hapur me kartat e identitetit.

“PD ka marrë masat e nevojshme për të parë nga afër pjesëmarrjen.

Sipas infromacioneve nga grupet e terrenit, rezulton se deri në orën 12 kanë marrë pjesë 2300 votues.”-u shpreh Agim Bushati.

Ditari politik

Të fundit