Peaky Blinders

Birmingham, Britani e Madhe

Tom Austin, 16, me të vëllanë binjak Harvey dhe Lucas Rhodes, 15, në kostume gjatë festivalit The Legitimate Peaky Blinders.

Foto: Andrew Fox/The Guardian