Për herë të parë në eliminatoret e Europianit, Kosova në grupin A me Anglinë

Kombëtarja e Kosovës do të jetë pjesëmarrëse për herë të parë në eliminatoret e kampionatit evropian që do të mbahet në 2020.

Në Dublin të Irlandës është hedhur sot shorit që parashikon edhe ndarjet e skuadrave pjesëmarrëse në grupe.

Kombëtarja e Kosovës do të jetë në grupin A, së bashku me Anglinë, Republikën Çeke dhe dy skuadra ballkanike, Bullgaria dhe Mali i Zi.