“Përjetësisht brune”, kush tha?! Kida bëhet për herë të parë bionde platin

Qëkur ka dalë për herë të parë në skenë, shumë e vogël, Kidën e kemi parë brune dhe fansat dhe ndjekësit e muzikës së saj ishin mësuar me këtë look të Kidës sa mendonim që nuk do e shihnim ndonjëherë pak bionde e lërë shumë pastaj.

Por Kida ka guxuar menjëherë fort, pasi nga brune e errët është kthyer në bionde platin.

Duket kaq ndryshe dhe jo më “përjetësisht brune”, por i shkon shumë biondëlliku këngëtares shqiptare nga Kosova.