Politika e poshtëruar

Kryebashkiakja e Vintos, Bolivi, Patricia Arce, flet për mediat pasi u sulmua nga një turmë që e spërkati me bojë dhe e tërhoqi zvarrë në rrugë, derisa ajo u shpëtua nga policia.

Foto: Jorge Abrego / EPA