Flash News

POLITIKOFF

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të dashuruar edhe sot

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Moda ndryshon dhe gjithmonë ka një vend për eksperimente. Por nganjëherë trendet e modës që duken të guximshme dhe të reja kanë lindur në të vërtetë dekada më parë. Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Diana Ross dhe Prince janë vetëm disa ikona të famshëm që vazhdojnë të ndikojnë në zgjedhjet tona të gardërobës edhe tani. Të famshëm dhe adhurues të modës në të gjithë botën krijojnë pamjen e tyre në raste të ndryshme, nga pushimet në plazh te dasmat.

Më poshtë keni 9 trende të modës nga  9 të famshëm që duket se i kanë bërë ata të popullarizuar.

Audrey Hepburn: fustani i vogël i zi

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Marilyn Monroe: rroba banje me bel të lartë

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Katharine Hepburn: kostume "burrash" për gratë

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Brigitte Bardot: shpatullat jashtë

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Diana Ross: ndriçim

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Grace Kelly: ajo veshja e famshme e dasmës

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Twiggy: minifunde dhe fustane

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

Princi: stili androgjen

Ikonat që vendosen trendet e modës pas të cilave jemi të

 

Të fundit