POLITIKOFF

Mësohet pse u vendos emri "Diell" për djalin e Eduartit dhe Arbanës

Mësohet pse u vendos emri "Diell" për djalin e Eduartit dhe

Eduart Grishaj dhe Arbana Osmani e kanë quajtur djalin e tyre Diell dhe në fillim u komentua shumë zgjedhja e këtij emri por më në fund ka qenë vetë Eduarti që ka lënë të nënkuptohet pse ka qenë kjo zgjedhje.

Dje në Ditën Ndërkombëtare të Nënës, Eduart Grishaj ka postuar një foto të nënës së tij dhe shkroi:

“Meqë qenka dita e nënës sot. Kjo është Diella, nëna ime kur ka qenë bloggere Instagrami në 1975-n.”

“Imazhi i ‘Karamele Zana’, ‘Bukës së misrit’, ‘I ranxhatës’, ‘I sapunit 5 lekësh’ si dhe shumë markave të rrobave në vend." - shkruan në foton pasardhëse.

Mësohet pse u vendos emri "Diell" për djalin e Eduartit dhe

 

Të fundit