POLITIKOFF

Partnerja e Sokol Ballës, ish-banore e Big Brother

Partnerja e Sokol Ballës, ish-banore e Big Brother

Disa ditë më parë, Sokol Balla tregoi se është bërë baba për herë të tretë me një vajzë, të cilën e kanë quajtur Brooklyn.

 “Tashmë jam me tre fëmijë, nga njëra anë ndihem i plotësuar se në familjen tonë ne kemi qenë 3 fëmijë dhe unë tani jam si babai im, me tre fëmijë. Është një ndjenjë plotësimi shumë e bukur,”- ka thënë Balla para disa ditësh në një intervistë për ‘News 24’.

Ndërkohë disa media kanë shkruar se partnerja e Ballës është ish-banorja e Big Brother Sidrita Sadikaj, e cila ka qenë banore në ‘Big Brother Love Edition’. Sidrita është 27 vjeç nga Suhareka e Kosovës.

Partnerja e Sokol Ballës, ish-banore e Big Brother

Ditari politik

Të fundit