Flash News

POLITIKOFF

Rikthimi i Anxhelinës në muzikë

Rikthimi i Anxhelinës në muzikë

Pasi u duk se po i futej tërësisht muzikës, Anxhelina Hadërgjonaj bëri një pauzë e cila zgjati disa vite. Vite të cilat këngëtarja shqiptare ka qenë duke u përgatitur për një rikthim të fuqishëm, e cila synon dhe tregun ndërkombëtar.

Por si duket tani ka ardhur momenti që Anxhelina të rikthehet siç ajo do. Vetë këngëtarja ka paralajmëruar në rrjetet sociale për këngët e reja.

Në postimin e fundit në Instagram, Anxhelina ka lajmëruar se projekti i ri do të vijë shumë shpejt. Por ajo ka ndarë një pjesë të këngës së saj e cila na emocionoi që me rreshtat e parë që dëgjuam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N X H E L I N A (@anxhelina)

Ditari politik

Të fundit